„Корона вирус”/COVID-19/

от сеп. 21, 2019новини

Уважаеми клиенти,

Във връзка със създалата се ситуация и обявеното извънредно положение в страната относно „Корона вирус”/COVID-19/, Ви информираме, че

фирма ДОМОУПРАВА въвежда следните организационни промени:

  • ДОМОУПРАВА работи изцяло в пълен екип и е в пълна готовност да обслужва сградата Ви спрямо договорните ни отношения. Връзката с нас чрез телефонната ни централа /0889 89 54 40/ и имейл info@domouprava.com/ са напълно активни както и всички телефони на отговорниците и офисите ни в гр.Пловдив.
  • Във връзка с указанията и разпорежданията от държавна администрация, на този етап прекратяваме организирането и провеждането на Общи Събрания в сградите до промяна в ситуацията. При отмяна на извънредното положение поетапно ще подновим планираните провеждания на Общи събрания.
  • За срока на извънредното положение се преустановява събирането на месечни такси чрез лично посещение от Касиер.
  • В същата връзка и с оглед на гореизложеното Ви информираме, че е наложително, с цел осигуряване на необходимите средства за заплащане на сметките на сградата, плащанията на такси, касаещи етажната собственост в този период, изцяло да бъдат извършвани дистанционно чрез системите на Easypay, epay.bg и банкови такива/през профила Ви на банковото приложение в раздел разплащане на режийни/консумативни разходи – ток, вода и т.н./. Можете да се информирате за своя абонатен номер от информационното табло или като се свържете с нас на тел.0889895440/ от менюто избирате 1- за справки/. Наш служител ще се свърже с всеки наш клиент за да се убеди, че е наясно кой е абонатния номер, който съотвества на конкретния апартамент/самостоятелен обект. Уведомяваме Ви, че в ситуацията на извънредно положение фирма ДОМОУПРАВА продължава своевременно да разплаща месечните консумативни разходи на Вашата етажна собственост – ток на стълбищна клетка, ток на асансьорна уредба, абонаментна такса за поддръжка на асансьорна уредба, почистване на общи части. В тази връзка е необходимо всеки един от Вас да прояви сериозност и отговорност, като коректно и своевременно внася дължимите суми по гореизброените дистанционни начини, за да не се стигне до натрупване на задължения, което евентуално би довело до прекъсване на електроенергия в сградата и невъзможност за използване на съоръженията в нея.
  • Относно извършването на планирани ремонтни дейности в сградите, същите ще продължават да се извършват по план. За извънредни такива ще можем да провеждаме дистанционно допитване (чрез телефони и имейли) относно съгласие от Управителния съвет на етажната собственост.
  • Офисите на компанията в град Пловдив ще работят, но при спазване на превантивните мерки за ограничаване на контакта при работа с клиенти на място до второ нареждане, считано от 16.03.2020г.
  • При посещение в някой от офисите на фирмата е задължително клиентите да носят предпазни маски и да избягват близък контакт със служителите, като спазват дистанция минимум 2м. В офисите се допуска да влиза само по 1/едно/ външно лице като на входа има предоставени безплатни маски за многократна употреба, които са задължителни ако нямате в себе си, когато посещавате някой от офисите ни.
  • Клиентите на ДОМОУПРАВА могат да използват телефонната ни централа 0889/895440 в работно време от понеделник до петък в часовете от 08:00ч до 17:00ч /за офис Средец 46/ и от 08:30ч до 16:30ч /за офис Тракия/, за да получават информация и справки, да подават сигнали за технически проблеми в общите части на сградите, както и да дават мнения и препоръки за успешното продължаване на съвместната ни работа.
  • Относно необходимостта от ежедневна или периодична дезинфекция на общите части на етажната собственост можете да заявите такава за Вашия адрес като наберете телефонната ни централа 0889/895440 /от менюто избирате 4 – за мнения и препоръки/ в работно време или на имейл info@domouprava.com. След приемането на заявката ще бъде планирана и включена за изпълнение от специализирана фирма за ДДД-услуги в кратък срок.

ОТГОВОРНИ ЗА СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ ДНЕС, ЗА ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО И В УТРЕШНИЯ ДЕН!!!

С Уважение: Екипът на ДОМОУПРАВАВашият Професионален Домоуправител!

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *