Организационни промени по време на въведено извънредно положение

Уважаеми клиенти,

Във връзка със създалата се ситуация и обявеното извънредно положение в страната относно „Корона вирус”/COVID-19/, Ви информираме, че

фирма ДОМОУПРАВА въвежда следните организационни промени:

ДОМОУПРАВА работи изцяло в пълен екип и е в пълна готовност да обслужва сградата Ви спрямо договорните ни отношения. Връзката с нас чрез телефонната ни централа /0889 89 54 40/ и имейл / info@domouprava.com/ са напълно активни както и всички телефони на отговорниците и офисите ни в гр.Пловдив.
Във връзка с указанията и разпорежданията от държавна администрация, на този етап прекратяваме организирането и провеждането на Общи Събрания в сградите до промяна в ситуацията. При отмяна на извънредното положение поетапно ще подновим планираните провеждания на Общи събрания.
За срока на извънредното положение се преустановява събирането на месечни такси чрез лично посещение от Касиер.
В същата връзка и с оглед на гореизложеното Ви информираме, че е наложително, с цел осигуряване на необходимите средства за заплащане на сметките на сградата, плащанията на такси, касаещи етажната собственост в този период, изцяло да бъдат извършвани дистанционно чрез следните начини – на касите на  EasyPay, през интернет страницата на  ePay.bg и банкови плащания /през профила Ви на банковото приложение в раздел разплащане на режийни/консумативни разходи – ток, вода и т.н./, без регистрация през платформата на  ePay.bg/при наличие на кредитна или дебитна карта/ както и през платформата на ubbpay.bg/без регистрация при наличие на кредитна или дебитна карта/. Можете да се информирате за своя абонатен номер от информационното табло или като се свържете с нас на тел.0889895440/ от менюто избирате 1- за справки/. Наш служител ще се свърже с всеки наш клиент за да се убеди, че е наясно кой е абонатния номер, който съотвества на конкретния апартамент/самостоятелен обект. Уведомяваме Ви, че в ситуацията на извънредно положение фирма ДОМОУПРАВА продължава своевременно да разплаща месечните консумативни разходи на Вашата етажна собственост – ток на стълбищна клетка, ток на асансьорна уредба, абонаментна такса за поддръжка на асансьорна уредба, почистване на общи части. В тази връзка е необходимо всеки един от Вас да прояви сериозност и отговорност, като коректно и своевременно внася дължимите суми по гореизброените дистанционни начини, за да не се стигне до натрупване на задължения, което евентуално би довело до прекъсване на електроенергия в сградата и невъзможност за използване на съоръженията в нея.
Относно извършването на планирани ремонтни дейности в сградите, същите ще продължават да се извършват по план. За извънредни такива ще можем да провеждаме дистанционно допитване (чрез телефони и имейли) относно съгласие от Управителния съвет на етажната собственост.
Офисите на компанията в град Пловдив ще работят, но при спазване на превантивните мерки за ограничаване на контакта при работа с клиенти на място до второ нареждане, считано от 16.03.2020г.
При посещение в някой от офисите на фирмата е задължително клиентите да носят предпазни маски и да избягват близък контакт със служителите, като спазват дистанция минимум 2м. В офисите се допуска да влиза само по 1/едно/ външно лице като на входа има предоставени безплатни маски за многократна употреба, които са задължителни ако нямате в себе си, когато посещавате някой от офисите ни.
Клиентите на ДОМОУПРАВА могат да използват телефонната ни централа 0889/895440 в работно време от понеделник до петък в часовете от 08:00ч до 17:00ч /за офис Средец 46/ и от 08:30ч до 16:30ч /за офис Тракия/, за да получават информация и справки, да подават сигнали за технически проблеми в общите части на сградите, както и да дават мнения и препоръки за успешното продължаване на съвместната ни работа.
Относно необходимостта от ежедневна или периодична дезинфекция на общите части на етажната собственост можете да заявите такава за Вашия адрес като наберете телефонната ни централа 0889/895440 /от менюто избирате 4 – за мнения и препоръки/ в работно време или на имейл info@domouprava.com. След приемането на заявката ще бъде планирана и включена за изпълнение от специализирана фирма за ДДД-услуги в кратък срок.
ОТГОВОРНИ ЗА СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ ДНЕС, ЗА ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО И В УТРЕШНИЯ ДЕН!!!

С Уважение: Екипът на ДОМОУПРАВА

Вашият Професионален Домоуправител!